Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649

Mesajele de susținere ale vrâncenilor îi încarcă bateriile lui Dragoș Ciobotaru. ”Plec cu multă speranță în această campanie electorală”

               Campania electorală nu e deloc ușoară pentru candidați, care trebuie să convingă electoratul că merită să le încredințeze votul pe 9 iunie. E multă muncă, sunt multe drumuri de făcut și nenumărate întâlniri cu oamenii. Acestea le dau însă curaj și speranță, mai ales atunci când decurg neașteptat de bine.

        Dragoș Ciobotaru, primarul comunei Vizantea-Livezi, care candidează pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea din partea PNL, este bine primit indiferent unde ajunge. Că e comună sau oraș condus de primar PNL sau PSD, prea puțin contează, întrucât oamenii au auzit de el, știu ce a reușit să facă la Vizantea-Livezi și îi dau curaj să meargă înainte.

               Una dintre ieșirile candidatului pe străzile din Focșani l-a impresionat pe Dragoș Ciobotaru, după cum a mărturisit chiar el, într-o postare pe Facebook.

        ”Am ieșit de mai multe ori în campanie pe străzile din Focșani, însă astăzi, am fost întâmpinat de oameni mai bine ca niciodată. Cu mesaje de genul: „te cunosc”, „am auzit vorbe frumoase despre tine”, „tu vei câștiga”, „îți spun eu ce vorbește lumea pe aici, pe tine te votează”, „da, te vrem că ai făcut ceva”, vă spun că mi-am umplut din nou bateriile și plec cu multă speranță în această campanie electorală! Vă mulțumesc, dragi focșăneni și dragi vrânceni, pentru că sunteți alături de mine! Merg pe acest drum cu fruntea sus, transparent, sincer și numai cu teama de a nu vă dezamăgi!”, a scris Dragoș Ciobotaru.

               Un episod asemănător a fost relatat și de Adrian Crețu, administratorul public al județului Vrancea, candidat pe lista PNL pentru un nou mandat de consilier județean.

Există două categorii de reacții atunci când le vorbești oamenilor despre Dragoș Ciobotaru. „Da, domnule! Îl știu! Am auzit de el. Primarul de la Vizantea.” Este cea mai des întâlnită replică, iar cealaltă…”Cine? Ciobotaru? …Aaaa…primarul de la Vizantea? Am auzit de el doar lucruri bune, dar nu l-am întâlnit încă.” Vrâncenii au învățat de la Cătălin Toma că liberalii sunt în primul rând oameni, iar în al doilea rând că dezvoltă comunitatea”, spune Adrian Crețu, candidat pe lista PNL pentru Consiliul Județean Vrancea.

Realizat de SC MEDIA UNO SRL la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?