Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

„Vrem să ajungem într-o finală şi să aducem la Focşani o medalie“


   Calificată în play-offul Ligii I de futsal, echipa Progresul Focșani a făcut un sezon 2012-2013 aproape perfect și și-a îndeplinit obiectivul stabilit, prezența în primele șase echipe ale țării. Chiar dacă s-a confruntat la un moment dat cu probleme financiare, iar marea majoritate a părții financiare a fost asigurată de proiectele de finanțare obținute de la Primăria și Consiliul Local Focșani, gruparea de pe Milcov a făcut un pas mare către accederea în semifinalele campionatului.
   Cu Elvis Ilaș antrenor principal și Petrache Gurguiatu în funcția de director tehnic, Progresul Focșani a încheiat campionatul pe un onorant loc 6 și a susținut deja prima manșă a play-offului, pe terenul echipei Smart Ionescu București (ocupanta locului 3). Focșănenii s-au autodepășit și au câștigat primul meci disputat în Capitală, scor 8-6, după prelungiri și mai au nevoie de un succes pe 12 mai (Sala Polivalentă, ora 17.00) pentru a ajunge în semifinale. 
   „Ca în fiecare an competițional, echipa de futsal a Focșaniului și-a realizat obiectivul și s-a calificat în play-off. Acum avem o șansă mare de a pătrunde în careul de ași al Ligii I, cu condiția de a câștiga manșa retur cu Smart București. În etapa a doua din play-off vom întâlni câștigătoarea dintre Spicom Sf. Gheorghe și CSM Studențesc Iași, apoi în funcție de rezultat, vom juca finala mare și mică a Ligii I. Ambele jocuri se vor disputa la Tg. Mureș. Vrem să ajungem într-o finală și să aducem la Focșani o medalie pentru a demonstra că avem o echipă valoroasă. Îi felicit pe jucători pentru dăruirea și modul în care au evoluat pe toată durata sezonului”, a precizat directorul tehnic al echipei Progresul Focșani, Petrache Gurguiatu. Conducerea Progresul Focșani urează Paște Fericit tuturor celor care sunt aproape de  futsalul focșănean.
Lotul echipei Progresul Focșani: 
1. Bogdan Sava, 12. Valentin Borș  – 8. Ma-rian Ungureanu, 7. Liviu Dumitriu, 3. Paul Alecsandrescu, 10. Sorin Popa, 5. Emilian Chivu (căpitan), 9. Florin Stanciu, 14. Elvis Ilaș, 16. Georgel Sandu, 4. Lucian Nistoroiu, 11. Sergiu Sava. Director tehnic: Petrache Gurguiatu. Antrenor: Elvis Ilaș. Medic: Doru Åžtefănescu. Președinte: Mihăiță Alexandru. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?