Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Fotbal. Juniorii A ai LPS Focșani – două meciuri în două zile!


•    Miercuri, 3-0 la Rîmnicu Sărat, joi, 1-1 cu LPS Buzău

Reveniți din cantonamentul de la Poiana Brașov, elevii profesorului Alin Samoilă-Sava au făcut două zile de reacomodare cu vremea de la șes după care au intrat într-un program dens de jocuri de pregătire.
Miercuri, juniorii A ai LPS Focșani au jucat în deplasare cu echipa similară a Liceului Teoretic Ștefan cel Mare pe care au întrecut-o cu 3-0 prin golurile marcate de George Duca, Valentin Marin și Cristi Budeanu. Joi după amiază, pe Milcovul, focșănenii au primit replica LPS Buzău. Partida s-a încheiat la egalitate 1-1 (1-1), după ce gazdele au dominat cea mai mare parte a timpulului, dar au rispit mai multe ocazii! „Sper să consume acum ratările și să păstreze golurile pentru campionat. Deși ar fi foarte bine să trimită mingea în poartă de cât mai multe ori și în jocurile de pregătire”, mi-a spus antrenorul Alin Samoilă-Sava. Pentru LPS Focșani a înscris un gol frumos, direct din lovitură liberă, George Duca.
Un al treilea meci de pregătire al juniorilor mari ai Focșaniului din această săptămână va fi duminică, de la ora 9,30, pe Milcovul când, la solicitarea antrenorului Vasile Burgă, vor fi partenerul CSM Focșani 2007 în trialul pentru constituirea echipei de seniori a clubului.     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?