Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Spectacole cu artişti îndrăgiţi, pe stadionul din Adjud


   Manifestările dedicate împlinirii a 580 de ani de atestare documentară a municipiului Adjud se vor încheia în acest week-end, cu o serie de spectacole, la care vor participa mai mulți artiști îndrăgiți. Seria celor trei zile de spectacole, care au loc pe stadionul din localitate, a fost deschisă aseară, pe scenă urcând artiști locali, dar și invitați surpriză. În această seară, pe scenă sunt așteptați să urce membrii Ansamblului „Å¢ara Vrancei” (FOTO), Lăutarii din Teleorman, Viorica Macovei, Gelu Voicu și Andreea Bălan. 
   Manifestările dedicate împlinirii a 580 de ani de atestare documentară a municipiului Adjud se vor încheia duminică, cu un concert extraordinar susținut de Ansamblul Folcloric „Ciprian Porumbescu” din Suceava, Matilda Pascal Cojocărița, Åžtefan Gicu, Trupa Cronos și Pact by Leo Iorga &Adi Ordean. „Aniversarea a 580 de ani de la prima atestare documentară a Adjudului este un bun prilej pentru evocarea celor mai importante momente ale istoriei urbei noastre, de a ne aduce aminte de înaintașii noștri, dar și de a marca acest moment cu manifestări culturale și artistice deosebite”, a afirmat primarul municipiului Adjud, Constantin Armencea. 
   Deputatul social-democrat Victor Roman a ținut să-i  felicite pe Constantin Armencea și pe toți cei care s-au implicat în organizarea manifestărilor, chiar dacă situația economică nu este dintre cele mai bune. Victor Roman a precizat că locuitorii Adjudului, al doilea municipiu al județului Vrancea, trebuie să beneficieze de manifestări care să marcheze atestarea acestei frumoase localități.„Manifestările dedicate împlinirii a 580 de ani de atestare documentară a municipiului Adjud au rolul de a ne reaminti tuturor ce au făcut înaintașii noștri pentru ca orașul Adjud să existe astăzi și să nu uităm că și noi trebuie să facem în așa fel încât acest frumos oraș să fie casa generațiilor viitoare. Dacă înaintașii noștri și-au dat chiar și viața pentru municipiul Adjud, noi avem obligația de a aduce la cunoștința tuturor cetățenilor, dar în special a tinerilor, eforturile și sacrificiile făcute de înaintașii noștri pentru ca această urbe să existe”, a afirmat deputatul Victor Roman. 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?