Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Bătrână accidentată pe trecerea de pietoni


   O femeie din comuna Pufești a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs la sfârșitul săptămânii trecute, pe strada Republicii din Adjud. Polițiștii care au efectuat cercetări la locul accidentului au stabilit că Alexandru C., de 37 de ani, din Brașov, în timp ce conducea o autoutilitară Mercedes, la trecerea de pietoni de la intersecția cu strada Gării nu i-a acordat prioritate de trecere Mărioarei M., de 70 de ani, din comuna Pufești, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal.
   În urma accidentului, femeia a fost rănită ușor. Ea a ajuns la spital pentru investigații medicale suplimentare, iar șoferul neatent la poliție pentru a fi audiat. Totodată, el a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
   Oamenii legii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. În funcție de rezultatele anchetei și de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare victimei pentru refacere, ei vor lua măsurile care se impun, potrivit legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?