Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Tânăr căutat pentru proxenetism, reţinut în vamă


   Unul dintre tinerii din Å¢ifești, care a primit mandat de arestare în lipsă, fiind acuzat că a exploatat sexual fete, a fost prins zilele trecute în timp ce încerca să iasă din țară. Potrivit unor surse oficiale, Valentin Marian S., de 27 de ani, a fost prins chiar în vamă. Acesta s-a sustras urmăririi penale din august și până în urmă cu câteva zile, el neprezentându-se la instanță sau la vreo secție pe poliție pentru a se  preda.
   În august au mai fost propuși pentru arestare și Mihai Emil B., de 22 de ani, și Cristinel S., de 25 de ani, fratele tânărului prins săptămâna trecută în vamă. Procesul celor trei inculpați se află pe rolul Tribunalului Vrancea, următorul termen de judecată fiind fixat pentru luna ianuarie. Săptămâna trecută, a fost menținută starea de arest a inculpaților și s-a decis acordarea unui nou termen pentru ca aceștia să își poată pregăti apărarea.
   Reamintim că procurorii DIICOT îi acuză pe cei trei că s-ar fi asociat și au racolat, găzduit și exploatat sexual două fete minore, de 15 ani. Perioada în care ar fi fost comise faptele este sfârșitul anului 2011-începutul anului 2012. În rechizitoriul întocmit de procurori se arată că fetele erau seduse, iar sub promisiunea unei relații stabile, în cadrul căreia trebuiau să se sacrifice pentru bunăstarea materială a cuplului, erau date și altor bărbați, pentru a întreține relații sexuale. O oră de amor cu o copilă costa 50 de lei. Fetele nu erau scoase la stradă așa cum se procedează de obicei, ci li se căutau clienți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?