Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

BMW-ul fostului consilier judeţean Alexe, găsit avariat în judeţul Buzău


   Autoturismul BMW X5, furat la începutul anului de pe strada Oituz din Focșani, a fost găsit. Bolidul aparține fostului consilier județean Ion Alexe și a fost găsit în județul Buzău, după cum ne-au precizat polițiștii. Din păcate, mașina a fost găsită avariată. Polițiștii de la Compartimentul Furturi Auto continuă verificările în acest caz pentru a stabili cine a furat BMW-ul fostului consilier județean.
În seara zilei de 24 ianuarie, Ion Alexe și-a lăsat mașina parcată pe o stradă din apropierea Pieței Moldovei, în fața blocului, iar dimineața nu a mai găsit-o. El declara la momentul dispariției autoturismului că a ajuns acasă în jurul orei 23.00, iar mașina era în parcare. El bănuia că BMW-ul a dispărut noaptea, în intervalul orar 3.00-6.00.
   Un alt BMW X5 a fost furat din Focșani luna trecută. Potrivit informațiilor postate pe site-ul Inspectoratului General al Poliției Române, la rubrica „autovehicule furate”, bolidul a dispărut pe 7 martie. Mașina a fost fabricată în 2007 și aparține lui Sandu S.. Până acum, mașina acestuia nu a fost găsită, însă polițiștii continuă verificările pentru identificarea acesteia, dar și a persoanelor care au plecat cu bolidul focșăneanului.
   Potrivit oamenilor legii, în primele trei luni ale acestui an, numărul furturilor de autovehicule a scăzut față de aceeași perioadă a anilor anteriori. Anul acesta s-au furat mai puține mașini, dar cu o valoare mai mare față de cele pe care hoții le preferau în trecut. Potrivit oamenilor legii, cei care fură astfel de mașini sunt experți. De cele mai multe ori, anulează sistemul de asigurare al mașinii cu ajutorul unor softuri și înlocuiesc calculatoarele de la motor cu altele, personale. Astfel, nimeni nu vede și nu aude nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?