Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Un complet de fond funciar de la Judecătoria Focşani a fost desfiinţat


   Completul de fond funciar al judecătoarei Oana Jelea, de la Judecătoria Focșani, a fost desființat, după ce magistratul a intrat în concediu prenatal. Săptămâna aceasta, justițiabilii care aveau dosare la acest complet, ale cărui ședințe se țineau miercurea, au fost înștiințați că a fost desființat. Pe ușa sălii de judecată a fost lipit un afiș. „Dosarele au fost repartizate ciclic către ceilalți judecători”, a precizat judecătoarea Andreea Pascaru, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Focșani.
   Completul judecătoarei Jelea, cunoscut și sub numele C6F2cc, a fost desființat în urmă cu o săptămână. În prezent, pe schema de personal a Judecătoriei Focșani sunt trecuți, potrivit site-ului Consiliului Superior al Magistraturii, 23 de magistrați. Dintre aceștia, unul este delegat la Penitenciarul Focșani, respectiv Constantin Tăutu, un post a fost vacantat după arestarea judecătoarei Anișoara Topor, iar acum judecătoarea Oana Jelea a intrat în concediu prenatal.
Schema de personal a Judecătoriei Focșani prevede însă 26 de posturi, respectiv 19 în materie civilă și 7 în materie penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?