Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

A spart parbrizul buldoexcavatorului cu lopata


   Un focșănean este acuzat de distrugere, deoarece ar fi spart parbrizul unui buldoexcavator cu o lopată. Vasilică B., de 65 de ani, va răspunde în fața magistraților de la Judecătoria Focșani, deși nu a recunoscut că ar fi dat cu unealta în geamul utilajului.
   În rechizitoriul întocmit pe numele bărbatului, care locuiește în cartierul Mândrești, se arată că pe 26 iunie a fost nemulțumit de faptul că un cetățean care lucra pe un buldoexcavator la demolarea casei unui vecin, ar fi desprins în timpul lucrărilor o bucată de pământ din curtea sa. Vasilică s-ar fi enervat și l-ar fi înjurat pe muncitor. Apoi, ar fi lovit cu o lopată parbrizul utilajului, care s-a deteriorat.
În fața anchetatorilor, Vasilică a spus că lucrurile nu au stat tocmai așa. A declarat că a avut un conflict cu partea vătămată, care a plecat din zonă și s-a întors cu un agent de poliție la fața locului. Anchetatorii spun că martorii din dosar infirmă spusele bărbatului. Partea vătămată s-a constituit parte civilă în dosar și are pretenția ca inculpatul să îi plătească 3.300 de lei, contravaloarea bunului distrus.
   Dosarul va fi soluționat la Judecătoria Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?