Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Vânători. Aproximativ 11 kilometri de străzi vor fi asfaltate

Primăria Vânători are în derulare un amplu proiect de reabilitare a străzilor și drumurilor comunale. În acest sens a scos la licitație un contract ce vizează modernizarea unor drumuri de interes local în satele Rădulești, Mirceștii Vechi și Balta Raței, din comună, lungimea totală propusă pentru lucrările de modernizare a drumurilor fiind de 10,798 km.

Astfel, Rădulești – Str. George Coșbuc; Str. Mărășești; Str. Plantelor; Str. Ciair; Str. Văleni Ax1; Str. Văleni Ax2;  Str. Văleni Ax3; Str. Văleni Ax4; Str. Castanilor; Str. Pajiștei; Str. Caisului; Str. Frunzelor; Str. Cireșului; Str. Unirii; Str. Paraipan Ax1; Str. Paraipan Ax2. În Mirceștii Vechi vor fi asfaltate străzile Liniștei; Constituției; Ulmului; Tudor Vladimirescu; Privighetorii; Câmpului; Lupului; Rozelor Ax1; Rozelor Ax2.

În satul Balta Raței vor fi asfaltate străzile: Ion Roată; Traian Vuia; Cucului Ax1; Cucului Ax2; Ceahlăul; Crăiței; Iazului. Valoarea totală estimată a investiției este de 17,5 milioane de lei. De altfel, Primăria Vânători mai are în derulare și proiectul de investiții major care vizează „Înfiinţare sistem inteligent de distribuție gaze naturale în satele Vânători, Jorăști, Mirceștii Noi, Mirceștii Vechi, Balta Raței și Rădulești, aparținătoare comunei Vânători, judeţul Vrancea”.

Valoarea totală estimată a proiectului este de 69 de milioane de lei, iar rețeaua de alimentare cu gaze naturale va avea o lungime de aproximativ 54 de kilometri și va deservi 2.317 gospodării și 23 de obiectice socio-culturale din satele Vânători, Jorăști, Mirceștii Noi, Mirceștii Vechi, Balta Raței și Rădulești.

Sistemul de alimentare cu gaze naturale va fi dotat cu contoare inteligente iar reducerea, reglarea presiunii, odorizarea gazelor și măsurarea consumului se va face din stația de predare-primire gaze SRMP. Termenul de executare pentru aceste lucrări este de trei ani de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?