Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO: Auto Sima Beyer a prezentat la Focşani noile modele Dacia


   Auto Sima Beyer a prezentat, aseară, la Focșani, noile modele Dacia – Logan, Sandero și Sandero Stepway. Cele mai noi modele produse de Dacia au un design atrăgător, cu o motorizare nouă pe benzină, la prețuri atractive pentru această perioadă de criză financiară. Prezentarea celor trei modele noi de la Dacia a fost realizată de directorul executiv al Auto Sima Beyer, Adrian Sima, și Costel Ivan, director de vânzări al societății.
   Noile modele Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway aduc o imagine nouă mașinilor mărcii, dar și noi motorizări. Principala noutate a noului Logan este propulsorul turbo pe benzină de 0,9 litri și 90 cai-putere. „Noul Logan este mașina de familie accesibilă, cu linii fluide și elegante. Acesta va fi disponibil în România începând de la prețul de 6.690 euro”, a explicat Costel Ivan. Comenzile pentru Noul Logan se preiau începând cu data de 9 noiembrie.
   Noul Sandero este caracterizat ca un vehicul de oraș compact, cu un design modern, care oferă 5 locuri spațioase la un preț atractiv. O prezență atractivă este noul Sandero Stepway. Cu o gardă ridicată, acest model arată ca un înlocuitor al modelului Duster 4X2, o mașină modernă, dinamică și atrăgătoare. „Cele trei noi modele Dacia afișează un design robust și atrăgător, prezentat în trei teme distincte: cea a eleganței, în cazul Noului Logan, cea a seducției, în cazul Noului Sandero, și cea a caracterului, în cazul Noului Sandero Stepway. Confortul a fost îmbunătățit datorită unor echipamente preluate de la modelele Lodgy și Dokker, cum este cazul sistemului multimedia Media Nav, precum și a limitatorului/regulatorului de viteză, care își fac apariția în gama Dacia. Åžofatul este mai plăcut, printre altele și datorită introducerii direcției asistate încă de la nivelul de intrare în gamă, precum și datorită optimizării confortului acustic”, au explicat reprezentanții Auto Sima Beyer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?