Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO: Afaceristul Mitică David a accidentat mortal un căruţaş


   Un bărbat de 63 de ani, din comuna Pufești, a murit într-un accident de circulație, ieri. Evenimentul rutier s-a produs după-amiază, pe DN 2 E85, în localitatea Domnești. Victima, care conducea o căruță, nu s-a asigurat corespunzător atunci când a ieșit de pe un drum județean și a pătruns pe drumul european, moment în care a fost lovită de un autoturism Toyota, condus de afacerisul Mitică David, din Pufești, care circula pe direcția Adjud-Focșani. Căruțașul a murit pe loc, iar calul acestuia a fost rănit. „La data de 13.11.2012, ora 13.00, la intersecția DN 2 cu DJ 205 H, Mitică D., de 52 de ani, din comuna Pufești, în timp ce conducea autoturismul marca Toyota, a intrat în coliziune cu atelajul hipo condus de G. Costică, de 63 de ani, din localitate, care nu a respectat semnificația indicatorului cedează trecerea și a vrut să traverseze drumul european. În urma producerii evenimentului, a rezultat decesul căruțașului”, au transmis polițiștii vrânceni.
   Imediat după accident, la fața locului a ajuns și un echipaj medical. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața căruțașului. Polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.
   În urma impactului violent, căruța s-a făcut praf, iar mașina a fost avariată. Oamenii care erau la fața locului ne-au precizat că în momentul accidentului, bărbatul decedat era în picioare în căruță. După impact, el a fost proiectat pe partea carosabilă, iar leziunile pe care le-a suferit i-au cauzat decesul. Alți martori ne-au spus că bărbatul a intenționat să oprească pentru a se asigura înainte de a intra cu căruța pe drumul european, dar calul nu a mai putut fi stăpânit. Toate aceste aspecte urmează a fi lămurite de anchetatori. De asemenea, în urma anchetei se va stabili și care era viteza cu care rula mașina în momentul impactului violent. În funcție de ceea ce se va stabili în urma verificărilor, se vor lua și măsurile corespunzătoare.
   Tot ieri, un alt accident s-a produs la ieșirea din Focșani spre Garoafa. O șoferiță neatentă, care conducea un autoturism Ford, nu a acordat prioritate de trecere unui Opel și a intrat în coliziune cu acesta. În urma accidentului, femeia s-a ales cu răni ușoare.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?