Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Vineri, cercuri pedagogice în şcolile din judeţul Vrancea


   Majoritatea elevilor vrânceni vor avea parte de o minivacanță de trei zile, ziua de mâine fiind liberă din cauza cercurilor pedagogice. Vor trebui să se prezinte la cursuri elevii și cadrele didactice care susțin ore deschise în cadrul acestor cercuri pedagogice.
   Astfel, la Grădinița nr. 4 din Focșani vor prezenta lecții deschise cadrele didactice care predau la clasa pregătitoare. Ionica Åžerban și Stela Flămânzanu vor prezenta două proiecte extrem de interesante. Tematica de anul acesta este „Curriculum descentralizat: proiectare – avizare – implementare”, iar lucrările sunt „Proiectarea unor activități la clasa pregătitoare în vederea asigurării succesului școlar în clasa I” și „Exemple de bune practici”. Tot în cadrul cercului pedagogic de mâine, educatoarea Claudia Nicolae, de la Grădinița nr. 8 din Focșani, va prezenta la rându-i o lucrare. Cele două grădinițe sunt arondate Åžcolii „Ion Basgan” din Focșani.
   Cercuri metodice vor fi la toate nivelurile, respectiv în învățământul preșcolar, primar, gimnazial și liceal, pe discipline. Cercul metodic din semestrul II va avea loc pe 18 martie 2013.
Planificarea cercurilor pedagogice AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?