Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

VIDEO: Oprişan face apel la o campanie electorală curată


   Președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan, a făcut ieri, un nou apel la partidele politice, de a nu murdări municipiul Focșani și județul Vrancea, în timpul campaniei electorale. Consiliul Local Focșani a adoptat o hotărâre prin care se permite afișajul electoral doar pe panourile special amenajate în șapte locații din municipiu.
   Președintele CJ Vrancea a menționat, în cadrul ședinței de ieri a CL Focșani, că demersul său a avut în vedere menținerea unui oraș curat în timpul campaniei electorale. „Este a treia legislatură în care eu încerc, în numele cetățenilor județului Vrancea, pe care îi reprezint, să fac curățenie în această comunitate. De aceea am recomandat inițierea unui proiect de hotărâre de Consiliu Local, primarului municipiului Focșani și colegilor consilieri din USL. Nu sunt de acord și nu mi se pare normal să îi agresăm pe cetățenii municipiului Focșani cu mashuri imense cu figuri de politicieni pe blocurile din municipiu, nu sunt de acord cu bannerele agățate de stâlpi. Nu e corect să vedem afișe pe semnele de circulație, panouri care să distragă atenția conducătorilor auto în trafic și tot felul de clădiri vopsite. Cred că demersul meu este corect și că este împărtășit de majoritatea cetățenilor din municipiul Focșani. Fac un apel la toate partidele politice reprezentate în CL Focșani la o campanie decentă, care să nu murdărească loca-litățile județului nostru, indiferent de partid”, a declarat Marian Oprișan.
   Åžeful administrației județene a recomandat primarului Decebal Bacinschi și Consiliului Local să poarte o discuție cu conducerea societății Electrica pentru a nu se mai face niciun fel de publicitate vizuală pe stâlpii de electricitate aflați pe domeniul public al municipiului Focșani. „Åžtiu că municipiul Focșani are suficiente panouri de publicitate aprobate prin hotărâre de Consiliu Local și cred că sunt suficiente pentru vadul comercial. Nu sunt de acord să murdărim nici Focșaniul, nici celelalte loca-lități ale județului”, a mai spus Oprișan. Acesta a urat succes  în campania electorală tuturor partidelor reprezentate în CL Focșani.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?