Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Poliţiştii verifică trecerile la nivel cu calea ferată


   Polițiștii din cadrul Serviciului Poliției Rutiere, împreună cu ai lor colegi de la subunitățile de poliție vor face verificări la toate trecerile la nivel cu calea ferată de pe raza județului. Oamenii legii vor să vadă dacă acestea sunt semnalizate corespunzător, dar și dacă vizibilitatea este redusă din cauza vegetației uscate, de pe marginea căilor ferate.
   Acțiunea vine după ce, vinerea trecută, doi bărbați, tată și fiu, din comuna Străoane, au murit în mașina în care se aflau, după ce aceasta a fost spulberată de un tren particular. Tragedia s-a produs la una dintre trecerile la nivel cu calea ferată de pe drumul care leagă localitatea Haret de orașul Panciu. Cei doi plecaseră de la ferma unde locuiau și se îndreptau către Panciu, pentru a-și plăti chiria. Nu au mai apucat să ajungă la destinație.
   La mică distanță de intrarea în Panciu, autoturismul Dacia condus de Costinel Alexandru a fost izbit în plin de trenul în care se afla un singur călător.
   Mașina a fost târâtă câteva zeci de metri pe calea ferată, iar șoferul și tatăl său, Constantin Alexandru, nu au mai avut nicio șansă la viață. Cei doi au murit pe loc, iar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața.
   Din primele cercetări ale polițiștilor s-a stabilit că șoferul nu a respectat semnificația indicatorului „STOP” și nici pe cea a „Crucii Sfântului Andrei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?