Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Tânăr şofer, băut şi fără permis


   Un tânăr de 22 de ani, din comuna Păunești, este cercetat de polițiști deoarece a condus o mașină deși era băut și avea permisul de conducere suspendat, pentru o altă abatere.
   Sâmbătă seara, la ora 21.00, polițiștii din Păunești l-au depistat pe drumul județean 205 H pe Ionel M., în timp ce conducea un autoturism. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au ajuns la concluzia că tânărul avea permisul de conducere reținut de pe data de 18 octombrie, când a săvârșit o abatere în trafic. Pentru că mirosea a alcool, oamenii legii l-au pus să sufle în alcooltest. Polițiștii spun că tânărul avea o alcoolemie de 0,66 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal de cercetare.
   Acesta nu este singurul conducător auto depistat în neregulă, în trafic. Vinerea trecută, la ora 11.10, polițiștii din Ruginești l-au depistat pe raza localității pe Ionuț Spiridon P., de 22 de ani, în timp ce conducea un motociclu cu capacitatea de 150 cm. Motociclul era neînmatriculat, iar tânărul nu avea permis de conducere. Åži pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal de cercetare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?