Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Necunoscut, accidentat mortal pe drumul european


   Tragediile se țin lanț pe șoselele din județ. După ce vinerea trecută doi bărbați, tată și fiu, au murit pe drumul care leagă Haretul de Panciu, mașina lor fiind izbită de un tren particular, sâmbătă seara, un alt accident mortal s-a produs în afara localității Bizighești. O persoană a cărei identitate nu a fost stabilită deocamdată, a fost accidentată mortal de o mașină condusă de un tânăr de 23 de ani, din comuna  Movilița.
   Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs în jurul orei 18.30, pe drumul european, în afara localității Bizighești. „R. Mihai Cosmin, în timp ce conducea un autoturism, a surprins și accidentat mortal o persoană de sex masculin, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nemarcat și fără să se asigure. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a accidentului și pentru stabilirea identității persoanei decedate”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea. Drumul european nu este iluminat, iar șoferul nu l-a observat la timp pe bărbat, astfel încât să poată evita impactul.
   Nu este singurul caz de acest gen pe care polițiștii de la Rutieră îl au în lucru. Ei continuă ancheta și în cazul accidentului produs joia trecută, pe șoseaua de centură a municipiului Focșani. Reamintim că joia trecută, seara, un bărbat cu identitate necunoscută a fost grav accidentat de o autoutilitară Renault Trafic, condusă de o femeie din județul Prahova. Victima a fost transportată la Spitalul din Focșani, în stare gravă și apoi a fost transferată la Spitalul Județean din Galați pentru investigații medicale suplimentare. Bărbatul accidentat grav nu avea niciun document de identitate asupra sa, astfel încât nu s-a putut stabili cum se numește, ce vârstă are și de unde este.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?