Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

ULTIMA ORĂ! Tentativă de ŞPAGĂ la şeful de post din SURAIA


  Un tânăr din comuna Suraia este cercetat de ofițerii Serviciului Județean Anticorupție (SJA) Vrancea, pentru dare de mită. Asta pentru că i-a dat șpagă șefului postului de poliție din comuna Suraia, agent șef principal Constantin Crăciun, 100 de euro.
    Totul a început miercuri după-amiază, atunci când șeful postului de poliție a oprit în trafic o motocicletă condusă de Ionuț Valeruș E., de 30 de ani, din Suraia. În urma verificărilor efectuate, polițistul a constatat că tânărul nu avea voie să conducă deoarece nu avea permis de conducere corespunzător categoriei, respectiv permis pentru categoria A, ci doar permis pentru categoria B. Atunci, șeful de post i-a adus la cunoștință tânărului că a comis o infracțiune și că i se va întocmi un dosar penal. Tânărul a încercat să o dea la pace cu omul legii. I-a promis acestuia 200 de euro și i-a cerut să facă dosarul pierdut și să-i restituie permisul. Polițistul i-a dat de înțeles că ar fi de acord, numai că între timp el a sesizat fapta, iar ofițerii anticorupție, coordonați de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalului Vrancea, au organizat flagrantul. Acest lucru s-a întâmplat astăzi, moment în care tânărul a fost prins în flagrant în timp ce-i oferea polițistului suma de 100 euro, nu 200 așa cum spusese inițial.
    Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări pentru două infracțiuni, respectiv conducere a unui vehicul cu permis de conducere necorespunzător categoriei și dare de mită.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?