Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Un an şi trei luni de închisoare pentru că şi-a înjunghiat cumnatul


   Bărbatul din Cotești care l-a înjunghiat pe iubitul surorii sale, din Buzău, a fost condamnat de magistrații Tribunalului Vrancea la un an și trei luni de închisoare. Chiar dacă fapta pentru care Roberto Vrînceanu a fost trimis în judecată a fost încadrată la tentativă de omor, acesta a beneficiat de circumstanțe atenuante.
   Pedeapsa i-a fost redusă pentru că a recunoscut și a ales să se judece în baza probelor administrate în cursul urmăririi penale. „Condamnă pe inculpatul Vrânceanu Roberto (…) la 1 an și 3 luni închisoare. Menține starea de arest. Deduce din pedeapsa aplicată perioada reținerii și arestării de la 16.07.2012 până la pronunțare”, se arată în sentința care nu este definitivă și poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel Galați. În cadrul procesului penal, victima nu a avut pretenția ca inculpatul să-i dea vreun ban pentru suferința pricinuită.
   Roberto l-a înjunghiat pe buzoian pe 16 iulie, în localitatea Cotești. Cei doi erau cumnați, Roberto trăind cu sora victimei, cu care are de altfel și un copil. Inculpatul s-a enervat foarte tare în momentul în care l-a prins pe cumnat giugiulindu-se cu sora sa. Roberto a sărit la buzoian și l-a înjunghiat. Victima a ajuns la spital și medicii au afirmat că viața bărbatului a fost pusă în pericol, motiv pentru care agresorul a fost arestat preventiv.
   În fața anchetatorilor, Roberto a recunoscut comiterea faptei. Victima sa a avut nevoie de 30-35 de zile de îngrijiri medicale pentru a se reface.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?