Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

GALERIE FOTO: Bărbat cu identitate necunoscută, în comă la spital


   Un bărbat, a cărui identitate nu a putut fi stabi-lită aseară, a ajuns în comă la spital, după ce a fost implicat într-un accident de circulație. Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 18.00, pe șoseaua de centură a Focșa-niului, în dreptul unităților militare, la câțiva metri distanță de o trecere de pietoni. 
Victima, care ar avea aproximativ 50 de ani, se angajase în traversarea drumului, moment în care a fost lovită de un Renault Trafic, înmatriculat în București și condus de Magdalena G., de 38 de ani, din Păulești, județul Prahova. Oamenii legii au stabilit că bărbatul a traversat drumul european neregulamentar. „Din primele cercetări, s-a stabilit că victima s-a angajat în traversarea drumului național prin loc nepermis și fără să se asigure, fiind acroșată de un autoturism marca Renault Trafic, condus de Magdalena G., din județul Prahova. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală gravă. De asemenea, se fac verificări și pentru stabilirea identității victimei, asupra acesteia nefiind găsit niciun document de identitate”, a explicat inspectorul Aurel Cristian, din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Vrancea.
   Victima a fost lovită în plin, iar starea sa de sănătate este gravă. Medicii nu excludeau, aseară, să-l transfere pe bărbatul accidentat la un alt spital. Potrivit medicilor, acesta a suferit un „traumatism cranio-cerebral acut deschis, cu otoragie pe partea stângă, traumatism toracic și fractură de gambă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?