Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Focşăneni scutiţi de plata penalităţilor la impozit şi chirie


   Doi focșăneni cu situații materiale precare au fost scutiți de plata chiriei, respectiv a impozitului datorat Primăriei Focșani, pentru o anumită perioadă de timp. Astfel, Alexandrinei Botezatu de pe Strada Bîrsei și lui Neculai Mohorea de pe Strada Constructorului, li s-au aprobat cererile de înlesnire la plata obligațiilor datorate bugetului local, printr-un proiect de hotărâre adoptat de consilierii locali în ședința de marți.
   Alexandrina Botezatu a obținut amânarea la plată a impozitului pe clădiri, în valoare de 128 lei, pe o perioadă de trei luni, începând cu luna septembrie și scutirea la plată a majorărilor de întârziere aferente impozitului pe clădiri, în sumă de 519 lei.
   Lui Neculai Mohorea i-a fost aprobată amânarea la plata chiriei locuinței, în valoare de aproape 2.000 lei, pentru 12 luni, începând cu septembrie 2012 și scutirea de la plata majorărilor de întârziere aferente chiriei, în valoare de 652 lei.
   Cei doi focșăneni au situații sociale deosebite. Alexandrina Botezatu are 59 de ani, locuiește singură într-un apartament de două camere, după ce soțul a decedat în anul 2006 și se întreține dintr-o pensie lunară de 565 lei. Neculai Mohorea are 73 de ani și locuiește împreună cu soția într-un apartament cu două camere, venitul familiei fiind pensia bătrânului, de 830 lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?