Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

GALERIE FOTO: irenaS, dorinţa de altceva


Să fii „altfel” poate fi un scop adevărat! La un moment dat constați că a fost să fii așa și îți place că felul de a fi deosebit și-a făcut loc în viața ta… în vorbă, în port, în modul în care mergi. Cred că… să fii altfel pornește din atitudine, iar acțiunile tale vor fi mereu pe măsura așteptărilor!
Mi-am dorit ca produsele irenaS să fie altceva! Tocmai de aceea, când am început să construiesc proiectul irenaS m-am gândit că pentru reușită am responsabilitatea de a da valoare fiecărui produs. Quilturile, de diferite dimensiuni, sau produsele de decor, cusute tot în tehnica patchwork, continuă să mă fascineze și să mă bucure, ceea ce-mi provoacă inventivitatea și… îndemânarea. Mă entuziasmează ideea că produsele mele vor cuceri tot mai multe gusturi și vor putea ajunge să fie dorite și căutate și mă străduiesc ca pe lângă frumusețe, acestea să aibă calitatea de a-și exprima propria valoare. 
Lucrate manual, produsele irenaS își poartă fiecare povestea și n-au cum să nu-ți atragă atenția. Cusute cu drag și bucurie din zeci și sute de petice multicolore, acestea par că rup armonia și creează o atmosferă cu totul aparte locului unde le așezi. Pot spune cu mâna pe inimă că „minunile mele” îmi poartă noroc și pe zi ce trece mă răsplătesc mai mult. 
Cred că… să fii altfel ține și de un „ceva” interior. Niciodată nu ești altfel pentru ceilalți, ci pentru că îți dorești să fii diferit, iar acest mod de viață exprimă de fapt cine ești cu adevărat! Dar pentru că irenaS e croitorie curată, ceea ce contează pentru mine este să transmit dorința de a fi altfel, dar într-un firesc absolut!  
            Vă invit în universul produselor irenaS, pe care vă îmbii să le comandați, pentru a descoperi plăcerea de a le avea în preajmă! Amănunte pe pagina www.irenas.ro   
de Irena Stoenescu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?