Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Tâlhari trimişi în judecată


   O fată și un băiat din Nereju sunt acuzați de tâlhărie, tânărul având o acuzație în plus: port ilegal de cuțit, cu care i-a amenințat pe cei care i-au prins prietena. Emil T., de 20 de ani, este acuzat de port ilegal de cuțit și tâlhărie, în timp ce prietena sa P. M., de 16 ani, a fost pusă sub acuzare doar pentru ultima dintre infracțiuni.
   În rechizitoriul prin care au fost trimiși în judecată, se arată că în ziua de 6 martie, inculpații au pătruns în incinta unui magazin din localitatea Andreiașu de Jos, de unde au furat alimente și țigări.
Cei doi au fost urmăriți, întrucât cineva a observat ce au făcut. Martorul a reușit să prindă fata, dar băiatul cu care aceasta era l-a amenințat cu un cuțit, cerându-i să-i dea drumul. Se pare că băiatul purta des asupra sa cuțit, din moment ce cu o lună înainte a fost prins, la Vidra, având asupra sa un astfel de obiect.
   Potrivit anchetatorilor, tânărul, care purta cuțitul la ciorap, mai este cer-cetat și în alte dosare, pentru infracțiuni si-milare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?