Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Dosarul crimei de la Coteşti, ţinut pe loc de un martor


   Dosarul crimei de la Cotești, comisă vara trecută, este ținut pe loc de un martor, care nu s-a prezentat la audieri în fața judecătorului. Magistratul a decis să îl citeze din nou pentru termenul următor, care va avea loc tot săptămâna aceasta. Chiar inculpatul din dosar, Necula Luigi, judecat pentru că a ucis un bătrân de 72 de ani, l-a rugat pe judecător să îi lase dosarul în pronunțare, fiind apoi lămurit că exact acest lucru se intenționează a se face.
   La termenul de ieri, în fața instanței de judecată s-au prezentat mai mulți martori. Doi dintre aceștia au povestit cum Luigi a venit la ei și le-a arătat banii pe care îi avea. Ei au susținut că nu le-a trecut prin cap că Necula Luigi ar fi putut omorî pe cineva, acesta spunându-le că are banii de la un cetățean, căruia îi păscuse caprele cu un an în urmă. „A scos banii și i-a azvârlit pe jos. I-am luat banii și i-am băgat în casă pentru că fiind băut, ori îi fura careva, ori îi pierdea. El se ruga de mine să-i dau banii și i-am spus că până dimineață nu-i dau nimic. A doua zi a venit șeful de post, ne-a chemat la audieri și ne-a întrebat de bani”, a declarat o martoră. Dacă și ultimul martor din proces ar fi fost prezent, dosarul ar fi rămas în pronunțare.
   Judecătorul a acordat un nou termen pentru mâine, timpul necesar pentru citarea ultimului martor din dosar.
   Reamintim că fapta de care este acuzat Luigi datează din 28 iulie. Inculpatul lucrase pe la victimă, un bătrân de 72 de ani. În ziua respectivă, tânărul s-a dus la pensionar pentru a-i cere de băut, dar pentru că a fost refuzat, l-a lovit pe bătrân cu pumnii până a murit. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?