Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Călcat de maşină, în timp ce dormea în fân


   Un bărbat de 52 de ani, din Bârsești, a murit după ce a fost călcat de o mașină chiar în timp ce dormea într-o fâneață. Tragedia s-a produs sâmbătă noaptea, la ora 2.25.
   Polițiștii din Mărășești au fost sunați de Paula T., de 42 de ani, care le-a spus că în timp ce se deplasa cu autoturismul printr-o pășune, de pe raza orașului Mărășești, l-a accidentat mortal pe Georgică A., de 52 ani, care dormea în fân. Victima muncea ca cioban la o stână de pe raza orașului Mărășești, care aparține unei familii din Cosmești, județul Galați.
   Din cauza temperaturilor foarte ridicate, ciobanul s-a culcat pe iarbă. Femeia a venit la miezul nopții pentru a-și lua soțul acasă, respectiv pe baciul stânei, și nu a știut că ciobanul doarme în iarbă, accidentându-l mortal. Potrivit unor surse, o coastă ar fi perforat inima ciobanului. „În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.
   Acesta nu este singurul deces cercetat de polițiști. La sfârșitul săptămânii trecute, alte trei persoane au sfârșit în mod tragic.
   Vinerea trecută, un bărbat din Cotești a murit după ce a căzut din cireș. Poliția a fost alertată de soția lui Florea P., în vârstă de 78 de ani. Bărba-tul nu a murit pe loc. După incident, el a fost preluat de un echipaj al ambulanței și dus la Spitalul Județean de Urgență din Focșani. A murit însă la scurtă vreme, în unitatea medicală. Cadavrul septuagenarului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții.
   Tot la spital a murit și un bărbat de 53 de ani. Anton B. a decedat la Unitatea de Primiri Urgențe, la scurtă vreme după ce a ajuns pe mâna medicilor. Aceștia au anunțat poliția, iar oamenii legii încearcă acum să afle în ce împrejurări a ajuns bărbatul la spital și care a fost cauza morții.
   De asemenea, și-a găsit sfârșitul și un bărbat de 74 de ani, din comuna Milcov. Neagu M. a căzut dintr-o căruță încărcată cu baloți și a decedat. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?