Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

Prostituate prinse în timp ce întreţineau relaţii sexuale cu doi fraţi


   Două tinere din municipiul Tecuci, județul Galați, sunt cercetate de polițiștii din Mărășești pentru prostituție. Vineri, la ora 14.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Mărășești au identificat, sub podul de pe DN 24 Tișița-Tecuci, două tinere, ambele de 26 de ani, care întrețineau raporturi sexuale cu doi bărbați, contra cost.
   Bărbații care au apelat la serviciile Aureliei S. și Elenei B. sunt frați.
   O altă prostituată, din Focșani, a fost amendată de polițiștii din Buzău. Femeia, în vârstă de 31 de ani, a fost surprinsă de oamenii legii din județul vecin în timp ce încerca să ademenească șoferii, pentru a întreține raporturi sexuale în schimbul unor sume de bani. Focșăneanca a fost amendată contravențio-nal.
   Dacă în timpul iernii prostituatele încercau să-și ademenească clienții prin intermediul stațiilor de emise-recepție, acum, odată cu venirea căldurii, fetele au ieșit în stradă, pentru a fi mai convingătoare. În continuare, ele stau în zona stațiilor peco de la ieșirile din oraș, dar și în zona Mausoleului din Mărășești, loc în care își câștigă existența de ani de zile.
  Amenzile și dosarele penale nu le sperie deloc, iar ele continuă să-și ademenească clienții mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate.
   În perioada următoare, polițiștii spun că vor intensifica acțiunile pentru combaterea prostituției. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?