Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

GALERIE FOTO: Trei călători dintr-un autobuz, răniţi în urma unui accident rutier


   Trei persoane, printre care și doi copii de 13, respectiv 14 ani, au fost rănite ieri, în urma unui accident rutier produs pe Bulevardul București din Focșani. Cea de-a treia victimă este o femeie de 63 de ani. În accident au fost implicate un autoturism Skoda Octavia și un autobuz de la Transport Public Local.
   Polițiștii au stabilit că accidentul rutier s-a produs din vina lui Ion H., din comuna Vidra, aflat la volanul unei Skoda Octavia. Acesta a ieșit din parcarea unui local din Focșani, situat pe Bulevardul București, fără să acorde prioritate autobuzului, care circula regulamentar. În urma impactului, trei călători din autobuz, respectiv doi copii și o femeie, au fost răniți. Victimele au fost preluate de echipajele de la Ambulanță și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Focșani, pentru a primi îngrijiri medicale.
   Medicii ne-au precizat că victimele aveau contuzii minore, iar după ce au primit îngrijiri medicale acestea au părăsit unitatea medicală.
   Polițiștii au întocmit dosar penal de cercetare. „Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prio-ritate. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, a afirmat subcomisarul Mădălin Ciolan, din cadrul Biroului Rutier Focșani.
   Polițiștii ne-au precizat că cele trei persoane rănite erau așezate pe scaune în momentul accidentului. După evenimentul rutier, călătorii au coborât din mijlocul de transport în comun și și-au continuat deplasarea cu un alt autobuz. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?