Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Un mizilic, parol!


   Nu este adevărat că Sorinel Calculator nu respectă Codul Rutier, așa cum nu respecta nici legile acestei țări, la solicitarea pedeliștilor desigur, pe vremea când era prefect portocaliu până în măduva oaselor, deși legea spune că ar fi trebuit să fie apolitic.
   Paparații l-au surprins ieri, când își parcase bolidul de candidat independent în parcarea de vizavi de Catedrala Catolică din Focșani. A intrat într-un imobil, dar la scurtă vreme a ieșit, a urcat la volan și a demarat în trombă. Când a ieșit din parcare, în loc să meargă spre sensul giratoriu de pe strada Cuza Vodă, ca să poată întoarce, Sorinel Calculator a preferat să treacă peste linia continuă pentru a o lua spre Spitalul Județean de Urgență. Unde mai pui că linia continuă mai era și dublă!
   Păi e frumos ce faci măi nene Sorinel Calculator. Vezi ce înseamnă să te învețe profesioniștii, adică pedeliștii, să încalci legea! Păi când îți bați joc de Constituție, de hotărâri judecătorești, când te consideri mai presus de lege, ce mai contează încălcarea Codului Rutier. Un mizilic, parol!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?