Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: Focşănean beat criţă, accidentat în faţa viitorului Tribunal


   Un bărbat de 48 de ani, din Focșani, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență  aseară, după ce a fost lovit de o mașină. Victima era în stare avansată de ebrietate, aparatul indicând o alcoolemie de 0,80 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
   Potrivit martorilor, în fața viitorului Tribunal, Radu Penea s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis deși, în apropiere, atât în stânga cât și în dreapta, erau treceri de pietoni. A făcut doi pași, după care a fost lovit de un autoturism Mercedes, condus de Florin Lepădatu, de 20 de ani, care venea dinspre Ceasul Rău. În cădere, victima s-a lovit la cap, iar pe caldarâm a lăsat o pată de sânge.
La fața locului a ajuns imediat un echipaj de la Ambulanță și unul SMURD. Medicii și paramedicii l-au stabilizat pe bărbat, după care l-au transportat la spital.
   Potrivit martorilor, tânărul care se afla la volanul Mercedesului nu ar fi avut viteză în momentul producerii accidentului. Åžoferul a fost la rându-i testat cu alcooltestul, în cazul său rezultatul fiind negativ.
Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului. „Accidentul s-a produs pe fondul traversării neregulamentare. Pietonul a ieșit dintre mașini și s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, fiind accidentat de un autoturism Mercedes. Pietonul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,80 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat inspectorul Aurel Cristian, din cadrul Biroului Rutier Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?