Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Proiectile găsite în pădure


   Echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost anunțată marți, prin 112, că pe raza localității Sihlea s-a descoperit muniție neexplodată. Ajunși la fața locului, specialiștii pirotehniști au identificat 3 proiectile explozive, unul de calibru 76 și două de 57 milimetri. Muniția a fost găsită de  un cetățean, într-o pădure de la marginea localității. Proiectilele au fost ridicate și transportate în condiții de siguranță la depozitul special amenajat.
   Ieri, la ora 10.40, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani a intervenit în sprijinul unui echipaj SAJ pentru a transporta la ambulanță un bărbat, în vârstă de 72 ani, care necesita ajutor medical de urgență, din apartamentul în care locuia, situat la etajul al IV-lea al unui bloc de pe strada Constructorului, din Focșani.
   Åži paramedicii de pe echipajele SMURD au avut, marți, șase intervenții. Ei le-au acordat persoanelor cu probleme primul ajutor, iar apoi le-au dus la spitalele din Adjud, Focșani și Panciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?