Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: „2012, anul victoriei cu Petre primar şi USL în Consiliul Local”


   Candidatul Uniunii Social Liberale (USL) la Primăria Panciu, Ion Petre,  deputatul PSD Ciprian Nica și echipa de candidați USL pentru funcțiile de consilieri locali s-au întâlnit, sâmbătă, cu cetățenii orașului, în prima acțiune electorală din campania care a început pe 11 mai. Cu același prilej, au fost distribuite și materiale informative referitoare la activitatea desfășurată de primarul Ion Petre în mandatul 2008-2012.
Oamenii s-au arătat foarte interesați de stadiul proiectelor pe care administrația condusă de Ion Petre le derulează în acest moment, dar și de proiectele care vor fi inițiate în perioada următoare. În acest context, cei mai mulți dintre pănceni care au stat de vorbă cu edilul au dorit să știe mai multe amănunte despre stadiul proiectului „VranceAqua”, inițiat de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan. Ion Petre a explicat faptul că, la finalizarea investiției, toate străzile din Panciu vor avea canalizare și apă curentă. „Lucrările se fac în baza unui grafic de execuție. Vom construi și o stație de epurare nouă”, a precizat Ion Petre.
   Păncenii au mai apreciat faptul că, în ultimii patru ani, actuala administrație locală a inițiat proiecte îndreptate către îmbunătățirea condițiilor de viață, amintind despre racordarea orașului la rețeaua de gaze naturale și branșarea locuințelor la această rețea. Totodată, oamenii au remarcat că și aspectul estetic al orașului s-a îmbunătățit, iar parcurile și locurile de joacă pentru copii sunt bine întreținute. „Nu știu de ce s-au mai înscris și alții în cursa asta, că tot Panciul votează cu Petre. La câte ați făcut pentru noi, e și normal să vă votăm”, a spus un cetățean.
   Întâlnirile candidaților USL Panciu la Primărie și Consiliul Local cu electoratul vor continua și în zilele următoare, când vor fi prezentate în detaliu proiectele pe care echipa USL le are în vedere în mandatul 2012-2016.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?