Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

VIDEO şi GALERIE FOTO: O casă şi mai multe anexe, făcute scrum


 

   O familie cu trei copii, din Faraoanele, comuna Vîrteșcoiu, a rămas fără acoperiș deasupra capului, după ce locuința le-a fost distrusă de flăcări. Incendiul s-a extins la mai multe anexe și 2 gospodării învecinate, patru animale fiind găsite carbonizate. 
   Incendiul a fost anunțat la ora 14.00, la proprietatea lui Dorel Å¢., în urma sesizării la fața locului ajungând trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. „În momentul sosirii la locul intervenției, incendiul se manifesta cu violență, generalizat, la o locuință și un adăpost de animale, cu propagare la vecinătăți. În urma incendiului au ars acoperișul locuinței, construit din lemn cu învelitoare din tablă și plăci de azbociment, pe o suprafață de aproximativ 150 metri pătrați, bunurile din interiorul acesteia, cât și documentele de identitate ale membrilor familiei. De asemenea, au ars plafoanele locuinței și s-au deteriorat pereții. Incendiul s-a manifestat și la două anexe gospodărești, una cu destinația adăpost de animale, iar cealaltă adăpost de păsări, construite din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață totală de 80 metri pătrați. Din nefericire, patru animale au fost găsite carbonizate în adăpost, 2 vaci, un cal și un porc, fiind salvate 10 găini și alți doi porci”, spune locotenent Cristina Duță, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.
   În momentul în care locuința a fost cuprinsă de flăcări, în interior se aflau proprietara și cei trei copii ai săi. Aceștiau au reușit să iasă din casă înainte ca viața să le fie pusă în pericol.
Din cauza vântului pu-ternic, două locuințe învecinate au fost cuprinse de flăcări. Pompierii spun că lui Vasile F. i-au ars o magazie de lemne, construită din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de aproximativ 20 metri pătrați și 20 metri liniari dintr-un gard de lemn.
   Petruței B., flăcările i-au mistuit o magazie de lemne, construită din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de aproximativ 20 metri pătrați. „Evenimentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unor scântei provenite de la un coș de evacuare a fumului, purtate de vânt și căzute pe materiale combustibile”, a adăugat locotenent Cristina Duță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?