Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Scandal în magazin, pentru că nu-i plăcea de vânzătoare


   Un bărbat, din Reghiu, a făcut scandal într-un magazin și a lovit-o pe  vânzătoare deoarece…   nu-i plăcea de ea. Ba mai mult, după ce și-a făcut numărul, el i-a solicitat patroanei magazinului să o concedieze pe vânzătoare. Ionuț P. a fost trimis în judecată pentru lovire și distrugere.
   Procurorii spun că pe 11 iulie 2011, omul a mers la magazinul unde lucra victima. Pentru că nu o simpatiza, a aruncat casa de marcat și un calculator, apoi a lovit-o și pe vânzătoare. Victima și-a scos certificat medico-legal, din care reiese că a avut nevoie de 5-6 zile de îngrijiri medicale.
   În timpul scandalului, un cetățean a intervenit în ajutorul angajatei, iar învinuitul a fost scos afară din magazin. Pe drum, agresorul s-a întâlnit cu șefa vânzătoarei, căreia i-a solicitat să o concedieze pe aceasta. În timp ce încerca să o convingă pe patroană de faptul că vânzătoarea nu-i este tocmai simpatică, Ionuț P. a vrut să deschidă portiera mașinii acesteia, dar nu a reușit decât să rupă oglinda retrovizoare. Procurorii spun despre învinuit că s-a sustras urmăririi penale. În 2007, el a mai fost amendat pentru lovire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?