Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Biserica „Adormirea Maicii Domnului“ la judecată cu firma de construcţii


Parohia Coroteni a fost chemată în instanță de o firmă de construcții ai cărei reprezentanți susțin că au efectuat lucrări și că nu au fost plătiți conform ultimei facturi, în valoare de 25.269 lei. În acțiunea care a fost introdusă pe rolul Judecătoriei Focșani în luna mai 2010, lichidatorul firmei spune că societatea a prestat lucrări la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Coroteni, dar că la ultima factură emisă, plata nu a fost efectuată. „Deși am trimis Parohiei invitație la conciliere, aceasta nu a achitat suma și nici nu s-a prezentat”, scrie lichidatorul în cererea de chemare în judecată.
Acesta  solicită instanței ca prin hotărârea pe care o va da, să oblige pârâta la plata sumei pe care o datorează, plus dobânda la zi. Dosarul se află în curs de judecare de mai bine de un an. În cauză, instanța a decis să se efectueze o expertiză.
Primarul comunei Slobozia Bradului, Valerică Zamfirescu, chemat ca martor în proces, ne-a spus că firma respectivă este în faliment și încearcă să scoată niște bani pe niște lucrări pe care nu le-a efectuat. „În dosar s-a făcut expertiză și expertul ne-a găsit și cu ceva bănuți dați în plus firmei. Biserica este o construcție nouă, începută în anul 2001. Acum suntem aproape de finalizarea picturii și sperăm ca în iulie sau august să facem inaugurarea”, ne-a spus primarul Zamfirescu.
Între timp judecata continuă, judecătorul emițând și un mandat de aducere pe numele unui martor, care refuză să se prezinte la instanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?