Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Nimeni din BPN nu a fost împotriva ideii alianţei cu ACD


Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, aseară, după o ședință de patru ore a BPN, că niciunul dintre membrii prezenți nu a fost de principiu împotriva ideii unei alianțe cu ACD. Ponta a afirmat că, deși la nivelul BPN s-a ajuns la un consens în ceea ce privește oportunitatea alianței cu ACD, fără a se stabili detalii, decizia asupra încheierii alianței va fi luată doar de structurile statutare, respectiv CEX și Consiliul Național.
„Nu a fost nimeni, de principiu, împotriva ideii unei alianțe, cu două scopuri: să scăpăm țara de domnul Băsescu și de domnul Boc și să guvernăm împreună cu un nou proiect social și econo-mic”, a adăugat el.
Ponta a precizat, întrebat dacă s-au conturat deja aspecte concrete ale alianței cu ACD, că mai este nevoie de discuții cu liberalii, însă principiile ge-nerale sunt agreate și de ACD.
„Sigur, sunt oameni mai nemulțumiți prin PNL pe acolo, dar deciziile lor sunt exact ca și la noi și intenția și dorința de a face împreună ceea ce așteaptă oamenii de la noi e cel mai important. După aceea, sigur, rezolvăm și celelalte probleme”, a spus Ponta.
El nu a dat un termen pentru semnarea alianței PSD-ACD. „În termeni politici, foarte repede”, a spus el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?