Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Florentin Delmar“ şi-a desemnat câştigătorii


Cea de-a XXXV-a ediție a Festivalului „Florentin Delmar” s-a încheiat aseară, cu premierea celor mai buni concurenți care au evoluat pe scenă. Festivalul s-a desfășurat pe parcursul a două zile, timp în care și-au etalat talentul la muzică 16 tineri artiști.
După deliberări, maestrul Horia Moculescu, în calitate de președinte al juriului, a prezentat lista cu cei mai buni cinci cântăreți ai festivalului. Asta după ce artistul Gabriel Cotabiță a susținut un concert, încheiat în ropote de aplauze.
Astfel, marele premiu în valoare de 500 euro a fost câștigat de Leven Sali din Constanța.
Premiul special de 400 de euro pentru cântărețul care a interpretat cel mai bine o piesă scrisă de compozitorul focșănean Florentin Delmar a fost adjudecat de Ruxandra Dragomir din Călărași.
În continuare, premiul I și 300 de euro a fost luat de Teodor Manciulea din Râmnicu Sărat, premiul al II-lea și 200 de euro l-a câștigat Cosmin Dragomir din Focșani, iar cel de-al III-lea cel mai bun cântăreț a fost Tiul Bernischi din Bistrița care a primit și 150 de euro.
Veronica Adina Marin va putea înregistra gratuit piesele sale într-un studio din Focșani.
Laureații Festivalului vor participa la emisiunea „Atenție se cântă”, difuzată în direct la TVR 2 în data de 20 noiembrie și prezentată chiar de Horia Moculescu.
Premiile au fost acordate concurenților cu sprijinul sponsorilor generoși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?