Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Datorii greu de achitat


Poliția are datorii, în continuare, la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani. În acest moment, Inspectoratul de Poliție Județean datorează spitalului aproximativ 300 mii lei pentru testele de alcoolemie și serviciile de medicină legală solicitate. Situația este cunoscută de conducerea IPJ Vrancea, care nu poate achita restanțele decât eșalonat.  
Reprezentanții IPJ Vrancea au confirmat existența unei datorii și spun că au ajuns la o înțelegere cu reprezentanții Spitalului Județean pentru ca plata să se facă eșalonat. „În acest moment, Inspectoratul de Poliție Județean datorează Spitalului Județean de Urgență «Sfântul Pantelimon» din Focșani aproximativ 300 mii lei. În urmă cu ceva timp, a fost încheiată o convenție privind reeșalonarea datoriei, iar până în acest moment s-a achitat fiecare rată stabilită. Către alți furnizori nu avem datorii și nici nu avem servicii întrerupte”, a spus inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
Situația este mai veche, dar resursele nu au fost niciodată suficiente pentru ca datoria IPJ către spital să fie achitată integral. Deși au datorii, polițiștii nu au fost puși până acum în situația de a nu mai beneficia de prestațiile medicale necesare în anchete.  

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?