Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Astăzi îl vom cunoaşte pe David


E cel mai frumos, e cel mai bun și cel mai deștept! E copilul tău, iar noi vrem să ți-l facem vedetă! Mai întâi vrem să-l cunoaștem, așa că trimite-ne o fotografie și spune-ne câteva cuvinte despre el la adresa de mail: redactie@monitorulvn.ro. Fotografiile vor fi publicate în ziar în ordinea sosirii pe mail, după care pot fi vizualizate și pe site-ul www.monitorulvn.ro.
Mămici și tătici, bunici, vecini, frați și surori, intrați pe site-ul www.monitorulvn.ro, la rubrica „COPILUL ZILEI”, și votați copilul preferat! Lunar, cel care adună cele mai multe voturi, va primi un cadou surpriză, adaptat vârstei pe care o are. Premierea câștigătorilor va avea loc în prima zi a lunii următoare.

Astăzi îl vom cunoaște pe  David, care s-a prezentat cititorilor cotidianului „Monitorul de Vrancea” astfel: „Hello! Numele meu este David, sunt din Focșani și voi împlini peste câteva zile 8 luni.
Sunt primul nepoțel așa că toată lumea mă iubește nespus de mult și primesc mereu cadouri. Sunt un model de Făt-Frumos pentru că am ochi albaștri și păr blond, dar eu sunt mai drăguț și îl întrec deoarece sunt și creț și am și gropițe în obraji. Abia aștept să merg, să pot alerga cât e ziulica de lungă pentru că am foarte multă energie, dar mama mea nu vrea să cresc atât de repede. Primul meu cuvânt a fost „tata” și îmi place să râd mereu, uneori zâmbesc și prin somn. Dacă îndrăgiți un zâmbet inocent de copil, votați-mă!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?