Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Primăria Adjud face angajări

Primăria Municipiului Adjud organizează concurs de ocupare a cinci posturi vacante. Astfel, se organizează concurs de ocupare a postului vacant funcție publică de execuție Inspector, Clasa I, Grad Profesional Debutant Compartiment Asociații de Proprietari, Învățământ și relația cu ONG-uri/Birou Patrimoniu/Direcția de Urbanism și Patrimoniu din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Adjud. Este de asemenea organizat concurs de ocupare a postului vacant funcție publică de execuție Inspector, Clasa I, Grad Profesional Asistent – Compartiment Patrimoniu/Birou Patrimoniu/Direcția de Urbanism și Patrimoniu din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Adjud. Primăria Municipiului Adjud organizează concurs și pentru ocuparea postului vacant funcție publică de execuție Inspector, Clasa I, Grad Profesional Principal – Compartiment Monitorizare Servicii de Utilități Publice/Birou Patrimoniu/Direcția de Urbanism și Patrimoniu din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Adjud.

Depunerea dosarelor de concurs pentru cele trei posturi se face în perioada 20.01.2023 – 08.02.2023, la sediul Primăriei Municipiului Adjud, str. Stadionului nr.2.

Este organizat concurs și pentru ocuparea postului vacant funcție publică de execuție Referent, Clasa III, Grad Profesional Superior – Compartiment Buget, Financiar – Contabil și Salarizare/Direcția Economică din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Adjud. Un alt concurs vizează ocuparea postului vacant funcție publică de execuție Referent, Clasa III, Grad Profesional Superior – Compartiment Persoane Fizice/Serviciul Impozite și Taxe Locale – Persoane Fizice/Direcția Economică din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Adjud.

Depunerea dosarelor de concurs pentru cele două funcții se face în perioada 25.01.2023 – 13.02.2023, la sediul Primăriei Municipiului Adjud, str. Stadionului nr.2.

Condițiile de ocupare a unei funcții publice, conținutul dosarului de concurs, bibliografia precum și alte informații referitoare la condițiile de participare pot fi accesate pe site-ul Primăriei Adjud – www.adjud.ro, dar și pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?