Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Drogat cu amfetamină, prins conducând prin Focșani; femeie cu permisul suspendat, depistată la volanul unei autoutilitare

INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER CONSTATATE DE POLIȚIȘTII RUTIERI

Luni, 23 ianuarie a.c., ora 10:00, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe Drumul Național 2/European 85, în localitatea Tișița, o autoutilitară condusă de o femeie din comuna Cudalbi, județul Galați. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că aceasta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.
Tot luni, 23 ianuarie a.c, în jurul orei 00.45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au oprit în trafic, pe strada Republicii, din localitate, un autoturism condus de un bărbat, de 27 ani, din comuna Mera. La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv la amfetamină. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Sursa text și foto: BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 25 ianuarie 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?