Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Stadionul Tineretului din Focșani, transformat într-o bază sportivă modernă

Consiliul Județean Vrancea continuă demersurile pentru construirea unei baze sportive moderne pe amplasamentul stadionului din Str. Cuza Vodă nr. 61 din Focșani. În acest sens, la sediul Consiliului Județean Vrancea a avut loc joi o întâlnire la care a participat conducerea instituției, echipa de management a proiectului din cadrul CJ Vrancea, reprezentanții proiectantului și o delegație din partea Federației Române de Atletism (vicepreședinte Neculai Aurel Curta) și a Federației Române de Rugby (Ciprian Popa, Departamentul Dezvoltare), cu scopul de a discuta aspectele importante ale acestei investiții, care va duce la dezvoltarea sectorului sportiv din Vrancea.

Proiectul ”Consolidare, reabilitare, extindere, modernizare și dotare Stadion Tineretului – str. Cuza Vodă nr. 61” este inclus în vederea finanțării în lista-sinteză a Companiei Naționale de Investiții, în cadrul subprogramului ”Complexuri sportive”, iar în prezent proiectul se află la faza de elaborare a studiilor de fezabilitate și a expertizei tehnice.

Vă reamintim că administrația județeană a depus spre finanțare la CNI două proiecte de investiții care vizează reabilitarea, modernizarea și extinderea celor două stadioane din municipiul Focșani. Este vorba de a reabilitarea și modernizarea Stadionului Tineretului, situat pe strada Cuza Vodă și reabilitarea Stadionului „Milcov”, situat pe Aleea Stadionului, nr.2.

În anul 2017, fostul președinte Marian Oprișan a inițiat un proiect de hotărâre care a fost aprobat privind predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții (CNI) SA, a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții „Consolidare, reabilitare, extindere, modernizare și dotare Stadion Tineretului- Str. Cuza Vodă nr. 61” din municipiul Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?