VIDEO și FOTO! Poliția Română a publicat pe Facebook dialogul purtat la 112 privind bărbatul care a intrat cu toporul într-un magazin din Focșani

0
4562

Sursa video: IPJ Vrancea

Poliția Română

-112, ce urgență aveți?
-E rău dacă nu veniți repede! Amenință cu toporul! A dat cu spray în magazin! Vă rog din suflet! Cât mai urgent!Are un cuțit! Are un topor!
-Oamenii ies din magazin cu fețele acoperite! A dat cu spray! A intrat și cu un cuțit în magazin! Apoi a spart cu un topor geamul magazinului și al unui autoturism! Orice e posibil aici! Acum este în imobilul de lângă magazin!
-Încercați să stați departe de această persoană! Colegii ajung imediat!

3 minute, iar restul a fost contracronometru!
La vederea colegilor de la ordine publică, jandarmilor și a luptătorilor SAS, bărbatul de 41 ani care se baricadase în locuință a folosit flacăra deschisă asupra unei țevi de gaz pe care o tăiase.
Din priviri, pentru că așa se înțeleg luptătorii SAS de cele mai multe ori, și o tragedie a fost evitată!
Iulian, luptător SAS, a oprit gazul și în câteva secunde bărbatul era imobilizat și încătușat de echipă.
Anterior, bărbatul aruncase în stradă cu diverse obiecte și cu o substanță inflamabilă peste gardul imobilului vecin.
Vă salutăm cu respect! Și nu doar noi! Cel puțin un cartier!

#PolițiaRomână #Echipă #MAI

Sursa foto: Facebook/Poliția Română

Polițiști, pompieri și jandarmi au intervenit în această seară pe Bulevardul Brăilei din Focșani. Polițiștii vrânceni au precizat că „în jurul orei 17:00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că, în municipiul Focșani, un bărbat a intrat în incinta unui magazin având asupra sa un topor, a spart geamul ușii de acces, luneta unei mașini și a folosit un spray lacrimogen.
Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii de ordine publică și jandarmii, care au constatat faptul că bărbatul intrase într-un imobil din apropierea magazinului.
La vederea echipajelor de intervenție , bărbatul a tăiat țeava de gaze și a folosit flacără deschisă. Luptătorii din cadrul SAS și jandarmii sosiți la fața locului au pătruns în locuință, au imobilizat bărbatul de 41 ani și l-au condus la sediul Poliției Municipiului Focșani.
Bărbatul va fi internat într-o unitate medicală de specialitate. De asemenea, la fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul ISU Vrancea și reprezentanți ai companiei de gaze”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here