Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Un bărbat din Pufești, bănuit că și-ar fi omorât mama


   Un bărbat din Pufești nu a avut liniște de sâmbătă seara și până duminică, el fiind bănuit de oamenii legii că și-ar fi ucis mama. Aceasta a decedat sâmbără seara în condiții suspecte, iar medicii legiști au efectuat necropsia duminică. Înainte ca femeia să moară, suspectul ar fi avut un conflict cu aceasta, la care a asistat concubinul ei, care este orb.
   Decesul femeii a fost anunțat la 112, iar la fața locului a ajuns echipa de cercetare. Chiar dacă pe cadavru nu erau urme de violență, anchetatorii au avut suspiciuni cu privire la cauzele decesului, întrucât li s-a spus că înainte să moară a avut un conflict cu fiul său. Întrucât nu au avut date temeinice cu privire la o posibilă infracțiune, anchetatorii au așteptat rezultatul necropsiei, care a fost efectuată ieri. Medicii legiști au stabilit că moartea femeii nu a fost violentă, așa că asupra fiului nu mai planează nicio suspiciune. „La data de 11.01.2014, orele 22.18, polițiștii din Pufești au fost sesizați despre faptul că o femeie, de 65 ani, din localitate, a decedat la locuința sa. Cadavrul a fost transportat la SJML Vrancea, iar în urma efectuării necropsiei, concluziile preliminare au arătat faptul ca decesul a fost patologic”, ne-a transmis inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
    Și polițiștii din Adjud fac cercetări cu privire la decesul unui bărbat din localitate. El a fost găsit fără suflare pe o stradă din municipiu, în noaptea de sâmbătă spre duminică, exact la miezul nopții. O persoană a sunat la 112 și pe lângă polițiști, la fața locului a ajuns și un echipaj medical. Bărbatul, care nu dădea semne de viață, a fost resuscitat câteva zeci de minute, dar pentru că manevrele nu au avut rezultat, a fost declarat decesul. „La data de 12.01.2014, ora 00.10, polițiștii din Adjud au fost sesizați despre faptul că pe strada Onești, pe spațiul verde, se află o persoană,  posibil decedată. S-a stabilit că persoana se numește Åž. Iosif, în vârstă de 61 ani și este din Adjud. Din verificări a mai rezultat că suferea de afecțiuni cardiace. Acesta a fost transportat la Spitalul municipal Adjud, unde au fost efectuate manevre de resuscitare, rezultatul fiind negativ. Cadavrul nu prezenta semne vizibile de violență și a fost transportat la SJML Vrancea în vederea efectuării necropsiei”, a adăugat ofițerul de presă al IPJ Vrancea.
    Oamenii legii au venit cu precizări și în cazul bărbatului din Dumitrești, care a fost găsit mort, vinerea trecută, într-o fântână de pe raza localității. Polițiștii spun că bărbatul de 76 de ani a mai vrut să se sinucidă cu anterior, el fiind internat de mai multe ori în Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, pentru a primi tratamentul necesar. Bătrânul a amenințat că se va sinucide și cu câteva zile înainte de a se arunca în fântănă. „La data de 10.01.2014, ora 12.00, polițiștii din Dumitrești au fost sesizați despre faptul că o persoană este căzută într-o fântână cu apă din centrul comunei Dumitrești. Cu ocazia deplasării la fața locului a fost identificat cadavrul lui B. Neagu, de 76 ani, din localitate, care se afla în poziția în picioare. În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că acesta a avut mai multe tentative de suicid, fiind internat de mai multe ori la Secția Psihiatrie”, a adăugat inspectorul principal Bogdan Toader. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?