Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

VIDEO și FOTO! Un BMW cu numere de Vrancea a blocat Calea Victoriei din București; șoferul a coborât să-și ia cafea

Un șofer cu un autoturism BMW înmatriculat în Vrancea a uitat de orice regulă de circulație și a lăsat mașina oprită pe Calea Victoriei din București, ca să-și ia o cafea.

Șoferul de BMW seria 5, cu numere de Vrancea, a dat peste cap traficul de pe Calea Victoriei din Capitală, după ce s-a oprit să-și cumpere….cafea, lăsând astfel mașina pe o bandă a arterei.

Conform gandul.ro , în ciuda faptului că această arteră, Calea Victoriei, este una dintre cele mai tranzitate și aglomerate străzi din Capitala României, șoferului de BMW cu numere de Vrancea nu i-a păsat că va da traficul peste cap

„A parcat acest cetățean pe mijlocul străzii, 10 minute l-a claxonat toată Calea Victoriei, a intrat în magazin, și-a luat cafea și asta a fost, degeaba l-am rugat sa-si puna masca”, a scris pe Facebook unul dintre martorii de la fața locului, care a și filmat această scenă.

Din imaginile postate pe Facebook se poate observa că cetățeanul cu BMW nici nu poartă mască de protecție în locurile publice interioare, astfel că este pasibil de amendă și din acest punct de vedere. Norocul lui a fost, probabil, că în acel moment nicio patrulă de jandarmi sau de poliție nu a trecut prin zonă în acele momente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?