Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

La Urechești s-a furat o vacă, la Focșani cinci telefoane mobile, la Măicănești bani de sub preșuri


Mai multe persoane sunt cercetate de polițiști pentru comiterea unor infracțiuni de furt. La Urechești a dispărut o vacă, iar în urma sesizării făcute de păgubit și a verificărilor efectuate de polițiști, animalul a fost găsit la o fermă din comuna Slobozia Ciorăști. Vaca a dispărut pe data de 17 februarie, sesizarea s-a făcut două zile mai târziu, iar bovina a fost găsită zilele trecute. „La data de 19 februarie a.c., polițiștii din Urechești au fost sesizați de un bărbat din localitate despre faptul că în urmă cu două zile, jurul orelor 17.40, persoane necunoscute i-au sustras o bovină din curtea locuinței sale. În urma cercetărilor efectuate cu operativitate, bovina a fost găsită în comuna Slobozia Ciorăși, la o fermă. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale”, transmit polițiștii.
    Dintr-o locuință din Măicănești s-au furat bani. Un tânăr de 21 de ani a intrat în casa unui localnic, după ce a forțat o ușă, și a furat 600 de lei de sub un preș. Hoțul a  fost văzut de o vecină a păgubitului, care a sunat imediat la poliție, iar oamenii legii au pus mâna pe principalul suspect. „La data de 22 februarie a.c., ora 17.19, polițiștii din Măicănești au fost sesizați de o femeie din localitate despre faptul că a observat un tânăr de 21 ani, din localitate, în timp ce ieșea din interiorul locuinței unui vecin. În urma documentării activității infracționale s-a stabilit faptul că tânărul a pătruns în imobil după ce a forțat o ușă de acces și dintr-o cameră a sustras suma de 600 lei, ce era pusă sub niște preșuri. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale”, au adăugat oamenii legii.

Cinci telefoane, furate din locuința unei focșănence

    Și la Focșani s-a primit o sesizare, conform căreia unei femei i-au dispărut cinci telefoane mobile. Fapta a fost comisă în ziua de 8 februarie, iar sesizarea s-a făcut după două săptămâni. În urma acesteia, polițiștii focșăneni au stabilit că autorul faptei este un tânăr din Paltin. De asemenea, s-a mai stabilit că telefoanele au fost vândute în autogara Focșani. „La data de 22 februarie a.c., polițiștii focșăneni au fost sesizați de o femeie din localitate despre faptul că la data de 08.02.2016  persoane necunoscute au pătruns în locuința sa, de unde i-au sustras 5 telefoane mobile. În urma documentării activității infracționale, a fost depistat un tânăr de 28 ani, din comuna Paltin, și s-a mai stabilit faptul ca cele cinci telefoane mobile au fost vândute la scurt timp după ce au fost sustrase. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale”, se mai arată în informarea poliției.
    Același tânăr din Paltin a vrut să mai fure bunuri și din casa unei septuagenare, în ziua de 16 februarie. A fost surprins în imobil, moment în care a împins-o pe femeie și a fugit. După eveniment, femeia a sesizat poliția, iar în urma verificărilor pe care oamenii legii le-au făcut, au ajuns la principalul suspect. Totodată, s-a mai stabilit că înainte de a merge la femeia de 73 de ani cu gândul de a fura, el se externase din Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Focșani. „La data de 16 februarie a.c., ora 13.30, polițiștii focșăneni au fost sesizați de o femeie, de 73 ani, din localitate, despre faptul că un bărbat necunoscut ar fi pătruns în locuința sa, iar când l-a surprins acesta a împins-o și a fugit. În urma activităților specifice desfășurate a fost depistat un tânăr, de 28 ani, din comuna Paltin, bănuit de săvârșirea faptei, care în cursul aceleeași zile a fost externat din Secția Psihiatrie a Spitalului de Urgență Sf. Pantelimon Focșani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii tentativei la furt calificat, iar tânărul a fost internat într-o unitate medicală”, au transmis polițiștii la momentul respectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?