Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Pantaloni bărbați: modele pentru care să optezi vara aceasta

Stilul vestimentar se schimbă în funcție de gustul tău, de locul în care te afli și mai ales de anotimp. Într-adevăr, vremea este cea care joacă un rol important în modul în care ne îmbrăcăm. Iată care sunt tendințele pe care trebuie să le urmezi vara aceasta pentru pantaloni casual bărbați.

Impactul căldurii de vară asupra stilului nostru

În timpul verii, mai ales pe timp de caniculă, avem tendința de a fi foarte atenți la ceea ce purtăm. Perioadele de caniculă, cum este cea actuală, ne fac să ne dorim să stăm la răcoare, ceea ce are sens în acest context. Dar cum știi ce tip de pantaloni casual pentru bărbați să porți în timpul verii? Acesta este aspectul pe care îl vom analiza în acest articol.
Care sunt tendințele în ceea ce privește pantalonii de vară pentru bărbați?

Bermudele atemporale

Gusturile și culorile nu sunt discutabile, dar pentru a avea un stil bun, este indicat să arunci o privire asupra tendințelor, fără să le urmezi întocmai. În primul rând, să vorbim despre bermude, care sunt cele mai populare în timpul verii. Această variantă de pantaloni scurți este perfectă pentru a te menține răcoroasă și elegantă în același timp. Poți opta pentru pantaloni scurți Nike pentru un look casual, ușor sport.

Pantalonii chino în topul tendințelor

Cu toate acestea, bărbații nu pot purta întotdeauna pantaloni scurți și pantaloni scurți Nike, în special la locul de muncă. În acest caz, este posibil să se apeleze la pantalonii chino. Aceștia sunt potriviți pentru toate circumstanțele și se caracterizează prin confortul și ușurința lor de neegalat. Pantalonii chino conferă un stil chic și relaxat și sunt perfecți cu o cămașă frumoasă, un tricou sau un polo. Alege-i într-un ton neutru și deschis pentru vară și ai terminat.

Blugi cu găuri pentru un look casual

Blugii sunt încă un stil atemporal, iar unii sunt confecționați din denim mai ușor. De exemplu, modelele cu șnur sau ceruite nu sunt recomandate vara, deoarece te vei încălzi repede. Alegeți o țesătură mai ușoară, mai moale, care va absorbi mai puțin lumina soarelui. De asemenea, puteți opta pentru blugi cu găuri, care oferă o ventilație binevenită, dar și stil. Optați și pentru pantaloni scurți casual din denim pentru un plus de răcoare.

Cum să purtați acești pantaloni în viața de zi cu zi?

Nu toate combinațiile sunt binevenite. Putem adapta această propoziție la pantaloni. Trebuie să știm cum să ne asortăm ținutele. Pantalonii chino, așa cum am văzut mai devreme, permit să ai un look chic, dar este totuși posibil să îi faci mai casual purtându-i cu adidași precum Converses, de exemplu. Blugii sunt, de asemenea, mai puțin eleganți, dar cu o cămașă de in frumoasă îi poți purta în orice situație și poți rămâne răcoroasă și confortabilă pe vreme caldă.

În cele din urmă, bermudele pot fi purtate în oraș, la plajă sau cu prietenii și pot fi asortate cu o cămașă sau un tricou, după cum doriți. Cu toate acestea, nu uitați că nu trebuie purtate la locul de muncă, cu excepția cazului în care compania permite acest lucru. Dacă alegeți pantaloni scurți Nike, optați pentru un tricou amplu și o pereche de pantofi sport care să fie atracția ținutei. Veți fi și confortabil și veți arăta foarte cool.

Fibrele naturale sunt ideale în timpul verii pentru că permit pielii să respire și astfel evitați să transpirați în exces și să vă supraîncălziți. Pantalonii din in, lyocell sau bumbac organic sunt perfecți când temperaturile cresc considerabil. De asemenea, alegeți pantaloni scurți casual întrucât vor fi piesa favorită din garderobă în timpul caniculei. Fie că sunt bermude sau pantaloni scurți Nike sport, aceștia trebuie să fie nelipsiți când vă planificați ținutele de vară. Este bine să aveți și perechi ușor mai elegante, dar și perechi pe care să le purtați zi de zi și în care să vă simțiți cât mai confortabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?