Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Fotbal – Mircea Lazăr și-a depus demisia din funcția de președinte al Secției de Fotbal a CSM Focșani 2007

  • Actual director al Școlii Gimnaziale nr. 5 Anghel Saligny Focșani, profesorul Mircea Lazăr a invocat pentru demisie motive profesionale  

Mircea Lazăr și-a depus astăzi demisia din funcția de președinte al Secției de Fotbal a CSM Focșani 2007, pe care a preluat-o în urmă cu un an. Până atunci, președinte al Secției de Fotbal a clubului municipalității fusese actualul director al clubului, Nicuță Oprea. Mircea Lazăr, care între timp a câștigat postul de director al Școlii Gimnaziale nr. 5 Anghel Saligny din Focșani, și-a motivat demisia din motive profesionale. Fără a fi incompatibilitate între cele două funcții, profesorul Mircea Lazăr a considerat că este mai bine să renunțe la cea de la CSM Focșani 2007 și să rămână doar cu cea din învățământ.

Pentru că echipa de fotbal Liga a III-a are programată începerea pregătirii în vederea participării la competițiile sezonului 2022-2023, iar existența unui președinte de secție este mai mult decât necesară, am încercat să obțin un punct de vedere de la directorul Nicuță Oprea cu care nu am reușit să iau legătura telefonică.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?