Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Cărţi noi pentru iubitorii de lectură


Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” invită cititorii să lectureze cele mai noi apariții editoriale. Astfel, la sala de lectură se pot răsfoi volumele „De la Ucenic la Calfă în Francmasonerie” sau „Revelațiile Ucenicului Mason” de Åžtefan Mâșu. Acestea sunt doar câteva dintre volumele recent achiziționate de bibliotecari. De asemenea, în fondul de carte al Bibliotecii Județene mai au loc și o serie de volume cu teste de personalitate sau cartea lui Tom Butler-Bowdon „50 de cărți fundamentale despre succes”, de unde pot fi luate 50 de sfaturi înțelepte pentru muncă și viață, din cincizeci de cărți de referință. Se mai poate găsi și volumul „50 de cărți fundamentale de psihologie”, scris de același autor. Acesta reprezintă un ghid de popularizare a psihologiei.
Tot la sala de lectură a Bibliotecii Județene se mai pot găsi pentru a fi lecturate, vo-lumul „Ce merită să știi despre viață” a autorului Romeo Crețu, dar și alte noi titluri achiziționate își așteaptă cititorii.
Așadar, iubitorii de lectură, cărora bibliotecarii le-au trezit interesul, sunt așteptați să răsfoiască noua ofertă de carte. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?