Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Tenis. VRANCEA TROPHY – 2-9 iunie 2024, la Focșani

Comunicat de presă

          Circuitul VRANCEA TROPHY 2024 se pregătește asiduu de startul primului turneu internațional organizat în calendarul acestui an competițional și care beneficiază de o listă impresionantă de înscrieri, cu sportive senioare ce provin din peste 35 de țări, de pe toate continentele globului!

          Astfel, VRANCEA TROPHY – ITF Pro W15 Țiriac Foundation Futures, Romanian Tennis Series, aflat la ediția a XV-a, organizat de Federația Română de Tenis și Fundația Ion Țiriac în parteneriat cu Tenis Club Focșani – Școala de Tenis George Bucuroiu, care va avea loc la Focșani în perioada 02-09 iunie 2024, are liste de înscrieri totalizând mai mult de 440 de jucătoare din întreaga lume, pentru cele 80 de locuri disponibile pe tablourile de concurs. Acest fapt care ne onorează reconfirmă importanța acestui turneu, manifestându-ne pe această cale bucuria să îl putem readuce la Focșani după ediția anterioară, derulată în 2019 și să continuăm tradiția.

          Remarcăm, de asemenea, cu satisfacție faptul că primele două favorite sunt din România (Ilona Georgiana Ghioroaie – locul 399 WTA și Patricia Maria Țig – locul 469 WTA) dar și că în primele opt sportive de pe tabloul principal se află încă patru jucătoare din România alături de altele patru din Kazahstan, Maroc și Germania.

          Readucerea la Vrancea Trophy 2024 a acestui turneu organizat sub egida ITF Woman’s World Tennis Tour o considerăm o încununare a eforturilor întregii echipe de organizatori, sponsori, parteneri, prieteni și autorități implicate, iar premiile de 15.000$ și cele 18 puncte WTA puse în joc fiind argumente solide pentru prezența unor sportive care se luptă cu determinare fie pentru primele lor puncte din cariera profesionistă, fie să își consolideze poziția în clasamentul WTA și a urca spre noi trepte ale înaltei performanțe, motive bune pentru a ne bucura peste câteva zile de un spectacol sportiv și de un tenis internațional de foarte bună calitate la Focșani.

          Premiile puse în joc, oferite de Fundația Ion Țiriac, suportul important în organizare oferit de FRT și cele mai bune condiții de desfășurare ale acestui prim turneu internațional organizat în ediția 2024 a Vrancea Trophy vor fi asigurate cu ajutorul sponsorilor principali (Alfredo Seafood, iDNA Power, Edil Italy și AG GrupInstal), al partenerilor oficiali (Casa Italia Supermercato, Sandent, Florăria Petruța, Mini Market MaxiCom și Clinica Tinereții), al colaboratorilor noștri fideli, iar logistic prin parteneriatul cu autoritățile locale Primăria și Consiliul Local Focșani, Liceul cu Profil Sportiv și Prof. Cătălin Toma (în  memoriam).

          Cu acest prilej le transmitem întreaga noastră recunoștință, mulțumindu-le din nou pentru implicarea și dedicarea de care au dat și dau dovadă față de acest minunat și complex sport, pentru asocierea la valorile pe care le inspirăm și pentru respectul purtat față de tradiția de peste 20 de ani pe care Vrancea Trophy a instituit-o.

          Vă invităm, așadar, la tenis cu aer proaspăt și elegant, din cadrul primului turneu Internațional din calendarul Circuitului 2024, VRANCEA TROPHY – ITF Pro W15 Țiriac Foundation Futures, Romanian Tennis Series, organizat de Federația Română de Tenis și Fundația Ion Țiriac în parteneriat cu Tenis Club Focșani – Școala de Tenis George Bucuroiu și colaboratorii săi. Turneul se va derula în perioada 02 – 09 iunie 2024 la Focșani în premieră pe două baze sportive: cea a Tenis Club Focșani – Școala de Tenis George Bucuroiu din capăt Str. Alunului, intrare din Str. Cuza Vodă (Cartier Livadă și cea a Liceului cu Program Sportiv  din str. 1 Decembrie 1918, prin bunăvoința Direcțiunii și a Primăriei Municipiului Focșani!

          Rămânând aproape de canalele noastre de comunicare social media, susținute de voluntarii noștri prețioși și, bineînțeles, de partenerii noștri media, fără de care activitatea noastră nu ar avea aceeași voce, sunteți la curent cu cele mai proaspete informații despre meciuri și program!

          Vă așteptăm cu bucurie alături, alte surprize urmând a dezvălui treptat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?