Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

VIDEO! Ex-președintele PNL Focșani, moment de sinceritate: „Cristi Misăilă are mandat pe următorii 4 ani”

de Nicoleta Cristea

Moment de sinceritate astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținute de Nicu Tănase, fostul președinte al PNL Focșani.

Pe scurt, Tănase a admis că actualul primar PSD al municipiului reședință de județ, Cristi Valentin Misăilă, are asigurat următorul mandat de 4 ani și că „la ora actuală, niciun partid non-PSD nu poate să câștige municipiului Focșani”. Cu mai multe cuvinte și în context, ex-președintele PNL Focșani este nemulțumit că, cel mai probabil, nu va fi candidatul formațiunii la Primăria Focșani, așa că a anunțat că, personal „poate fi o cale” pentru coalizarea forțelor de dreapta.

Cum ar veni, că ar vrea să fie candidat susținut de mai multe partide pentru funcția de primar al municipiului Focșani, pentru că are „o experiență” care „îl recomandă”. Tănase a legat afirmația de mai sus de faptul că cel care a fost anunțat drept candidat al PNL Focșani și care totodată i-a luat locul la conducerea filialei – Valentin Resmeriță – nu are această experiență. Mai mult, Tănase a afirmat că nu este vorba despre orgolii personale sau vreo „strategie” pentru a forța mâna PNL să îl propună drept candidat. Aceasta în condițiile în care tot discursul său a fost făcut „pe persoană fizică”, nefiind susținut în conferința de presă de vreun coleg, cât de mic, din PNL.

„La ora actuală, o spun sincer, Cristi Misăilă are mandat pe următorii 4 ani. (…) Eu m-am supus, nu am avut nimic cu nimeni, nu m-am certat cu nimeni, ba dimpotrivă. Dar când am văzut că (…) e destul de problematic să câștige cineva, am zis că o persoană onestă poate să reprezinte celelalte partide, dacă există o înțelegere și dacă se vrea. Dacă nu se vrea, atunci fiecare își pune candidatul lui ”, a spus acesta, arătând că „ar fi o soluție” ca AUR, USR, Forța Dreptei și PNL să îl susțină.
„Pe mine sau pe altcineva ca mine. Domnul Resmeriță este un om pe care eu nu pot să îl critic din punct de vedere al omului de afaceri. Dar, din punct de vedere politic, are o anumită naivitate. Nu e vorba de mine că sunt supărat. La momentul respectiv, când a venit domnul Resmeriță, nu a fost nimeni împotrivă. Toată lumea a crezut că este o soluție bună. (…) Eu candidez. PNL-ul câștigă alegerile? Nu are cum. Suntem oameni care cunoaștem matematică. Nu are cum să câștige nici PNL-ul, nici Dreapta Unită, nici AUR-ul în fața actualului primar”, a mai declarat Nicu Tănase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?